Wie ben ik

 

DSC 9667

Met mijn achtergrond als klinisch psycholoog en psychotherapeut (beiden BIG-geregistreerd) werk ik al vijftien jaar in mijn eigen praktijk. Mijn specialisatie is kinderen en jongeren en hun gezinnen, maar ik werk ook met volwassenen. Tijdens het hulpverleningsproces sluit ik zo goed mogelijk aan bij de unieke vragen en behoeftes van een kind, een volwassene en zijn of haar gezin. ik blijf nieuwe kennis in mijn vakgebied volgen, want ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. 

 

 

Meer informatie

Inmiddels heb ik ruim dertig jaar ervaring in de jeugd-GGZ. Ik ben begonnen bij de RIAGG in Hengelo en heb sinds 1999 een eigen praktijk. Gedurende acht jaar was ik een dag in de week verbonden aan de afdeling Medische Psychologie van het ZGT, Hengelo. De ommezwaai naar een eigen praktijk ontstond uit de behoefte om het hulpverleningsproces vanaf het eerste contact tot aan de afsluiting zelf vorm te geven. Ik wilde mijn ervaring per kind, per volwassene en per gezin kunnen afstemmen.

 

Na mijn studie orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, heb ik voortdurend postdoctoraal onderwijs gevolgd; daaronder de opleidingen tot GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. 

Ik ben lid-specialist en supervisor van de Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP). Ik ben zes jaar lang medeorganisator geweest van wetenschappelijke conferenties voor deze vereniging. 

Ik ben supervisor van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP).

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP). 

Ik ben bestuurslid van de coöperatieve vereniging AGGT.

 

 

 LVVP-visitatielogo     NVP    vkjplogo    aggtlogo